Klasik kebap restoranı anlayışını yıkan ve geleneksel Türk mutfağında değişimin öncüsü olan Köşebaşı, Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin lezzetlerini modern bir sunumla günümüze taşıyor.
Conde Nast Traveler dergisinin 14 binden fazla üyesi tarafından oluşturulan ‘Dünyanın En İyi 50 Restoranı’ listesinde Türkiye’yi temsil eden Köşebaşı, İspanya’da düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı’nda ‘Uluslararası Turizm, Otelcilik ve Catering Endüstrileri’ ödülüne ‘Geleneksel Türk Mutfağını En İyi Yansıtan Restoran’ olarak layık görüldü. Time dergisinin ‘İstanbul’daki en iyi kebap restoranı’ olarak sayfalarında yer verdiği Köşebaşı, misafirlerinin övgüleriyle adını tüm dünyaya duyurmayı sürdürüyor.
En iyi hammaddeleri özenle işleyerek, dünya standartlarında hizmet kalitesiyle misafirlerine sunan Köşebaşı, GastroClub üyelerini %10 indirimli ağırlıyor.
Please don't forget to mention that you're a GastroClub member to gain the benefits of your reservation privileges.