YEK Alaçatı
Mutfak Türü : Bar - Bistro-Ege - Akdeniz
0232 716 8307
11036 Sokak, Alaçatı - Çeşme
  • Rezervasyon GereklidirREZ
  • İndirim OranıBütün Gün - %15
FOTOĞRAFLAR
NASILDIR?

Şef Kemal Demirasal'ın 2016 yılında Alancha'dan sonra hayata geçirdirdiği YEK Alaçatı mutfağında ağırlıklı olarak Ege malzemelerine ağırlık veriyor. Sezonsal olarak değişen menüsü ilkbahar, yaz, sonbahar, kış aylarına özel malzemeleri yerel pazarlardan, balıkçılardan, kasaplardan tedarik eden Demirasal, sade, taze ve akılda kalıcı lezzetlere odaklanıyor.

Şeftalili yaz domatesleri salatası, romescolu soğuk balık, acurlu meyve ceviche, Özbek mavi kuyruk karidesi, mürdüm erikli manda peyniri gibi yaz sezonuna özel lezzetleri denemenizi tavsiye ediyoruz.

Alaçatı’nın en yüksek noktasında bulunan terasında yemeklere eşlikçi olarak hazırlanan özel şarap menüsü ve yemek sonrası bar bölümünde, DJ performansları eşliğinde kokteyller, malt viskiler ve seleksiyon içkiler ile YEK Alaçatı'da özel bir deneyim yaşayın. GastroClub üyeleri YEK Alaçatı'da %15 indirimli ağırlanıyor.

NASIL GİDİLİR
GASTROMEKANIN ÖZELLİKLERİ
Ambiyans
Bahçeli Şık Manzara Romantik
PAHALILIK DERECESİ
PARK DURUMU
Vale
İNDİRİM ORANLARI
%15 indirim