Trilye Restaurant
Mutfak Türü : Balık Restoranı
0312 447 12 00
Kazım Özalp Mah. Kuleli Sokak No.32 Gaziosmanpaşa
  • Rezervasyon GereklidirREZ
  • İndirim Oranı%10
FOTOĞRAFLAR
NASILDIR?

Gaziosmanpaşa'da bulunan Trilye Restoran konuklarını; vişne, kayısı ve elma ağaçlarıyla hayat dolu yazlık bahçesi, taş binası ve serasıyla eski bir villada ağırlıyor. Bahçe özellikle güzel havalarda büyük ilgi görüyor. Kışları ise cam duvarlarıyla göz alan sera ve taş binada damak tadınızı renklendirebilirsiniz.
 

Akdeniz mutfağından oluşan menüde özellikle deniz kabukluları geniş yer tutuyor. Yemeğe önce soğuk başlangıçların bol seçeneği ile başlayabilirsiniz. Sonra salatalar, ara sıcaklar ve ardından tabii ki enfes balıklar. Trilye menüsünün bir başka özelliği her zaman yeni bir meze ya da pişirme tekniğiyle karşılaşıyor olmanız. Menüde sadece Türk mutfağının lezzetleri bulunmuyor, birçok ülkenin tadı da burada yer alıyor. İspanya'nın paellası, Amerika'nın deniz kabukluları çorbası, Belçika'nın midye marinatası ve daha birçoğu… 
 

Özgün lezzetini en iyi şekilde sunmayı hedefleyerek kendini, sadece Ankara'daki değil ülke genelindeki birçok balıkçının arasında ön plana çıkaran Trilye, uluslararası düzeyde de ses getiriyor. En son nisan ayında Londra'daki Summit of Leaders kuruluşu tarafından "En İyi İşletme" ödülünü alan Trilye Restoran, son zamanlarda uluslararası Sokrat Komitesinden aldığı ödülle başarılarını devam ettiriyor. Ayrıca 44 Avrupa ülkesindeki 516 şehir restoranının yer aldığı "2014'ün En Çok Tercih Edilen Restoranları" listesine girdiğini de belirtmeden geçmeyelim.
 

Trilye'yi tanımlamakta zorlanabilirsiniz. Deniz ürünleri ya da balık severlerin toplandığı bir kulüp mü, ev sahiplerinin konuklarını ağırladığı kendi evleri mi yoksa gurmesel tatlar içeren bir restoran mı? GastroClub üyeliğinizin sağladığı %10 ayrıcalıkla bu deneyimi yerinde yaşayıp bu tanımı kolayca yapabilirsiniz.
 

Not: Rezervasyon yaptırırken GastroClub üyeliğinizden bahsetmeyi unutmayın.

NASIL GİDİLİR
YEMEDEN OLMAZ
İsli Ahtapot Izgara
Elma talaşında füme edilmiş ve ballı tane hardal sos ile servis edilen ahtapot bacağını, başlangıç olarak kesinlikle tavsiye ediyoruz!
GASTROMEKANIN ÖZELLİKLERİ
Ambiyans
Bahçeli İş Yemeği Aile Şık
PAHALILIK DERECESİ
PARK DURUMU
Vale
İNDİRİM ORANLARI
%10