Pera Müptela
Mutfak Türü : Kebap-Meyhane-Türk
0 532 377 37 87
Meşrutiyet Cd. Oteller Sk. 3/1 Asmalımescid Mah. Beyoğlu/İstanbul
  • Rezervasyon GereklidirREZ
  • İndirim OranıÖğlen - %25
FOTOĞRAFLAR
NASILDIR?

The Peak Otel’de açılan Pera Müptela, şehrin ocakbaşı konseptli ilk teras meyhanesi. Kebap denildiğinde elbette ki akla ilk Adana geliyor. Kendisi güne ciğer yiyerek başlayan insanların olduğu olaylı bir ilimiz. Bu güzel ocakbaşının ustası Mehmet Usta da Adana’dan İstanbul’a yerleşmiş.

 

Mekanın en keyifli özelliklerinden birisi fonda çalan 80’ler ile 90’ların Türkçe parçaları. 75 kişilik, biraz samimi bir ortam var. Mezeler mevsimine göre, günlük hazırlanıyor. Akdeniz’in güzel şehri Adana geleneği ‘Geç Kahvaltı’ kültürünü kızarmış hellim, ev yapımı sucuk ve ciğerle devam ettiren Pera Müptela, modernle gelenekseli birleştirerek farklı alternatifler sunuyor.

 

Kendi internet siteler üzerinden online rezervasyon imkanı sağlayan Pera Müptela, bir gün önceden belirtilmesi halinde et yemeyen veya gıda intoleransı olan misafirleri için özel mezeler hazırlayabiliyor.

ÖNEMLİ NOT

Rezervasyon yaparken GastroClub üyeliğinizden bahsetmeyi unutmayınız.

NASIL GİDİLİR
GASTROMEKANIN ÖZELLİKLERİ
Ambiyans
Modern Teras
PAHALILIK DERECESİ
PARK DURUMU
Vale
İNDİRİM ORANLARI
Öğlen - %25
Akşam - %15