Banyan Restaurant
Mutfak Türü : Uzakdoğu
0212 259 90 60
Muallim Naci Cad. Salhane Sok. No:3 (Ortaköy İskele yanı) Ortaköy, İstanbul
  • Rezervasyon GereklidirREZ
  • Kişi Limiti 8
  • İndirim Oranı%10
FOTOĞRAFLAR
NASILDIR?

'Food for the Soul' sloganıyla Asya baharatlarını dünya mutfağı ile harmanlayarak yarattığı çok özel lezzetlerle tanınan, Türkiye’nin ilk Asya Füzyon restaurantı Banyan, hem Türkiye’de hem de dünyada klasikleşen restaurantlar arasında yerini alarak 13. senesinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 

Banyan Restaurant, Ortaköy Camisi'ni, Boğaz’ı ve Boğaziçi Köprüsü'nü kucaklayan müthiş manzaralı huzur dolu ortamında, etkileyici sunumlarla ve baştan çıkaran baharatlarla hazırlanmış çeşit çeşit deniz mahsüllerinden ve Banyan klasiklerinden oluşan menüsü ile benzersiz bir deneyim sunuyor. Kış menüsünün favorileri arasında bulunan Banyan portakallı biftek, karamelize erik sosta pişmiş ördek but konfit, Malezya usulü kuzu kaburga gibi çeşitleri Banyan’ın şömineli terasında deneyebilirsiniz. Yemekler tamamen katkısız, doğal ve en taze malzemelerle yapılıyor. 

Banyan sunduğu benzersiz lezzet ve elit servisiyle sadece yerel değil uluslararası ödüllere layık görülüyor. Son 10 senede, En İyi Etnik Restaurant, En Sağlıklı Menü, En İyi Füzyon Mutfağı gibi aldığı 9 farklı ödüle, 2013 yılında biri uluslararası olmak üzere 2 yeni ödül daha eklemenin yanı sıra 2013 yılında, Trip Advisor tarafından, dünya çapında en iyi müşteri yorumu alan %10’luk dilime girerek 'Mükemmeliyet Sertifikası' ile ödüllendiriliyor. Diğer bir ödülü de, Gecce.com’un Mekan Oscarları gecesinde, En Başarılı Kadın kategorisinde, Banyan’ın kurucu ortağı Aslı Pasinli alıyor. 

Banyan, Boğaz’la iç içe bir atmosferde misafirlerine sunduğu lezzet dolu dünyasında GastroClub üyelerini %10 ayrıcalıkla ağırlıyor. 

Not: Rezervasyon yaptırırken GastroClub üyeliğinizden bahsetmeyi unutmayın.

NASIL GİDİLİR
YEMEDEN OLMAZ
Malezya Usulü Kuzu Kaburga
Banyan'ın şeflerinin füzyon mutfağına uygun dokunuşlarıyla hazırlanan başlangıç yemeği; Malezya usulü kuzu kaburga
GASTROMEKANIN ÖZELLİKLERİ
Ambiyans
Şık Modern Romantik Manzara Teras İş Yemeği
PAHALILIK DERECESİ
PARK DURUMU
Vale
İNDİRİM ORANLARI
%10